deniiiza Merhabalar bebeğim emmek istediğinde meme diyodu ek gıdayı görünce mama diyordu. Bunların dışında anne baba ve dede diyordu. Ancak gece uyandığında anne demek dışında hiçbirini demiyor artık. Neden acaba napmam lazim
yagmursen deniiiza tv izliyorsa kesin, gün içinde yaptığınız şeyler anlatın, daha bol iletişim kurun onun adına konuşuyorsanız kesin bunu. Dönemselde olabiliyor endişelenmeyin o kelimeleri tekrar edin sık sık
deniiiza yagmursen hayir hiç televizyon acilmiyor evde doğduğu gunden beri. Tekrar ediyorum aslinda surekli konusuyorum da ama söylemiyor 😞 bu dönem yavas yavas yürümeye başladı acaba o yüzden mi diyorum. Odak noktası yürümek mi oldu
Dondurmalikahve deniiiza Şu an buna konuşma gerilemesi diyemeyiz bu aylarda normal bir durum Bebekler yeni bir şeyler öğrendiği zaman daha önceki öğrendiklerinde bir duraksama yaşayabiliyor siz konuşmaya devam edin sohbet edin kitap okuyun özellikle çocuklarla iç içe olabilirse daha iyi olur.
deniiiza @“Dondurmalikahve”#p231yürümeye başladı 6 7 adım atıyor acaba ona odaklandı o yüzden mi oldu, tesekkür ederim cevaplarınız için