Ahadensar25 Merhaba arkadaşlar çocugum nerdeyse 1 buçuk ay falandır uykuda gün içersinde nefessz kalıyor ve ben korkuyrm hastny götürmeye 5 sany faln nefs gidyr resmen tekkr nefs almaya başlynca zorl bu kez aglyr benim gibi böyl bi durum yaşayan varmı yada sizce ne yapmalıyım çok korkyrm 😔😔😔
Mucizemoglum Ahadensar25 bebeginiz küçük nefesi düzensiz olur zaten. Elinizi bebeğinizin göğsünün üstüne koyup 1 dk tutun solunumunu sayin eğer 35 in üstündeyse korkmayın..
Zeyzey20 Ahadensar25 bizim kide oyle 3 saniye falan nefes almıyor tekrar almaya başlıyor 1 ay 15 günlük ama ben zaman oturacağını düşünüyorum kime sorduysam bebekler çok düzenli nefes almaz diyor
Cnsln Benimde bebeğim emerken tıkanınca kolay kolay nefes alamıyor kendini zor toparlıyor arada uykusunda da oldu bikaç defa 2 ay 15 günlük doktorumuza sorduğumda daha çok küçük olabilir demişti zamanla daha iyi oluyor sanki yinede doktorunuza danışmalısınız
Ahadensar25 Cnsln bizd 2 y 10 günlgz işte saglk ocgndaki dr sordm bişy olmaz dedi ama yünede için rahat etmyrsa bi drunza sor dedi
leylaysam Aynı şeyleri ben yaşadım bi gece ve çok korkup acile ağlayarak gitmiştim. O zaman bi şey bulamadılar ama geçen gün kbb gırtlak kıkırdaklarının yumuşak olduğunu söyledi sebep de buymuş
leylaysam Aynı şeyleri ben yaşadım bi gece ve çok korkup acile ağlayarak gitmiştim. O zaman bi şey bulamadılar ama geçen gün kbb gırtlak kıkırdaklarının yumuşak olduğunu söyledi sebep de buymuş