Günaydıın şu sıralar sürekli ergoterapi , duyu bütünlenme ile ilgili şeyler görüyorum daha önceden böyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum araştırmaya başladım . Oğlum 14.5 aylık ısırması çok fazla defalarca anlatmama yapma dememize rağmen daha fazla ısırıyor bu sefer ben parmağını biraz ısırayım acısını görsün belki yapmaz diye düşündüm ama ben yaptıktan sonra sanki o ısırma acısı hoşuna gidiyomuş gibi sürekli parmağını veriyor ısırmam için , kafasını duvara yada yere vuruyo çok sert vurmasına rağmen hiç ağlamıyo o acı hoşuna gidiyomuş gibi yapmaya devam ediyo , hiç emmediği halde 3-4 gündür tşörtümün yakasını açmak dokunmak istiyor , yememizde çok büyük sıkıntı var 15 aylık olucaz artık hala sabahları muhallebi olarak devam ediyoruz çorba ve yoğurt dışında bir şey yemiyor katı gıdayı geçtim pütürlü olan şeyleri bile yemiyo . Ergoterapi ile ilgili okuduklarımdan yani bizimde gitmemiz gerekiyor şuanda onun araştırmasındayım nereye kime götürebiliriz diye. Sizler böyle bişey yaşadınızmı düzeldimi acaba , istanbulda önerebilceğiniz ergoterapist varmı ?