Denizslmz33 Oğlum 2.5 aylık ve 2 gundur kakasinda kırmızı kanli damarlanmalar oluyor. Bunu yasayan var mı ?
Damlatugce Denizslmz33 süt alerjisi belirtisi mutlaka durumunu takip edin . Kakada mukus ( yapışkan kivam) Süt ürünleri tüketirken huzursuzluk aglama gaz kabızlık vs Eğer devam eden kan var ise alerji immünolojiye mutlaka gidin ciddi dir alerji çünkü
egeninumutdenizi Doktora goturmeni tavsiye ederm bizimkinde de azcik kan vardi rota demislerdi alerjikse bile gotur saglik ihmal edilecek bisey değil geçmiş olsun
Damlatugce yeniannee1 alerji bölümü eğer bebeğiniz de alerji varsa bu bölüm bakıyor ki benim 19 aylık bir kızım var 13 aylık olana kadar süt alerji ve birçok alerji ile ugrastigim için biliyorum bende ilk kaka da kan ile farketmistim 40 günlüktu
yeniannee1 Damlatugce doktor bizi cocuk gastroentolojiye yönlendirdi yarın gidicem sizde gitmişmiydinİz ? Ne yapıyolar bebegim daha 49 günlük kanlı kaka var yeşil renk ve cok huzursuz
Damlatugce yeniannee1 evet gitmiştik ama.ilk olarak alerji baktı testler yapıldı ondan sonra gastroenterolojiye yönlendirdiler
yeniannee1 Damlatugce bize hiç bişey yapmadan yönlendirdi doktor napacaklar cok merak ediyorum yarın bebegim 49 günlük daha