Sevaras İyi geceler kızlar doktorumuz kabızlıktan dolayı bu şurubu verdi aranızda kullanan oldu mu ? Yan etkileri falan var mı ?
Minnos_31 Sevaras hamileliğimin baş tacı fazla tatlı ama çok faydasını gördüm bütün hamileliğim kabız olarak geçti 🙄yan etki falan yapmadı bebek için kullanmadım tabi 🤷♀️
Sevaras Avsin teşekkürler biz dün başladık kakasını yaptı bugün de verdim alttan gaz çıkardı baya günde kaç defa veriyordunuz ?
ipegiminannesi Avsin bizde kullanıyoruz ama yapmıyor ya karnı gurul gurul ilaç fayda ediyor ama yapmıyor kıvranıp duruyor öyle
Avsin Sevaras Kusura bakmayın cevap yazdığınız bildirimi yeni geldi. Ben kendim için kullanmıştım sizin de öyle sandım
Cesurefe Kendim icin kullandim deli gibi gaz yapti.ayni şurubu bebegime versim kabizliktan dolayi bi sıkınti yasamadik kakasi da sivilasmisti
Elifcicek04 Oğlum için kullandım memnun kaldım . Günde 1 defa bir tatlı kaşığı veriyodm. Kabızlığı onun sayesinde atlattık yan etkisini de görmedim.
Sevaras Elifcicek04 ne kadar süre kullandınız doktorum sürekli vermene gerek yok dedi kabız olduğunda ver dedi bana