Annecik34 Ay atağı mı nedir ne zıkkımsa beni gerçekten çok yordu ya … uykuları bozuldu iyice sürekli uyanıyor sallanmak istiyor sallamayı bırakınca uyanıyor .. uyurken ağlıyor yoruldum artık :(( kaynanam cadısı alıştırdı sallamaya bıraktı başıma. Sallamayın dedim o kadar…
Minik_kusummm Annecik34 2 buçuk yasinda 3 ten bu saate kadar salliyorm yatirdigim dk ağlayarak uyanıyor salla diye beden olarak o kdr yorgunum ki çocuktan tiksindirdi beni cok zor bir çocuk her yönü ile
Alperin_annesi Annecik34 canım o haftalarda bende öyleydim ve ne yaptıysam düzelmedi. Şuan 6. Aya geldik kısmende olsa düzeldi. 5 buçuk aya kadar sürüyor malesef. Ama birazda olsa düzene girecek 5. Ayından sonra merak etme
Alperin_annesi Annecik34 sana söyleyeceğim tek şey uyku sinyallerini iyi ayırt etmen. Birde bebeğini 2 saatte bir uyuma kuralına göre uyutman. (Gündüz için diyorum) Atıyorum yatak odasından 7 de mi çıktınız ilk uykusu 9 da bir saat uyusun. Sonra 10 da uyansın 12 de tekrar uyusun şeklinde döngüde ayarlamaya çalış. Bebekleri yoruyoruz bazen uykusu geldiğini anlamıyoruz ondan da daha hırçın olup hiç uyumuyorlar. Ben bu yöntemi denedim de azda olsa rahat ettim
Annecik34 Minik_kusummm yaşıda varmış Allah yardımcınız olsun ya bende bırakmak istiyorum sürekli salla salla nereye kadar
Eliffa Bizde şuan 16. Haftadayız aynı durumdayım deli gibi ağlıyor her uykuya geçişte kısa uyuyor. Uyanık olduğu sürelerde mızmız kucakta olmak istiyor. Ama sabredicez onlarda zor bir süreçten geçiyor büyüyorlar vücutlarında neler değişiyor gelişiyor
Annecik34 Alperin_annesi inşallah ya o zamanları bekliyorum biraz rahatlarım belki sallamayı bırakınca da sıçrıyor uyanıyor
Annecik34 Alperin_annesi takip ediyorum 1 buçuk saati çok geçirmemeye çalışıyorum ama 20 dk uyuyor uyanıyor 20 dk yeterli değil uyku kalitesi çok düştü önceden en azından 40-45 dk uyurdu
Alperin_annesi Annecik34 uyku gerilemesi diyorlar ya kuzum. Benim 5. Buçuk aya kadar sürdü işte şimdi şimdi azda olsa düzene giriyor. Bir şeyler yapmak sanırım bu dönemde anlamsız sabret güzel günler gelecek 🌺