Pozitif93 Donmuş anne sütü çözdürülüp ısıtıldıktan sonra bebek içmezse bir sonraki öğünde verilebilir mi?
Whatornot Pozitif93 buzluktan buzdolabına çıkartınca 24, dışarı çıkartınca 5-6 saate kadar duruyor bu süre zarfında 2-3 kere ısıtabilirsin hiçbir şey olmuyor
Whatornot Pozitif93 hatta 2.5 aylık kızım 2 saat önce uyanmış süt içmişti sonra kahvaltı hazırla yap süt sağ falan derken daha uyumadım ben 2 saat önceki sütünü ısıtıyorum içirip öyle uyucam
Pozitif93 atesvesu Bir göğsüm yara iyileşiyor diğerinden de bebeğim emmek istemiyor. Kanlı süt içiyor resmen napcam bilmiyorum. O yüzden dondurulmuş sütlerime geçmeyi denedim
atesvesu Pozitif93 emmek istemediği memeyi uykudayken ver canım hem sutun azalmaz hemde karnı doyar donmus sutlerınıde az az ısıt boylelıkle ziyan olmaz
theanalikko Whatornot ay neye dayanarak söylüyorsun? Kendi çocuğuna vermişsin amenna bir şey olmamış ama olmayacak diye bir şey yok. Yanlış bilgi verme lütfen. Isınmış süt soğursa bir daha ısıtılmaz. Maksimum 1 saat içinde tüketilmesi gerekir
Whatornot theanalikko ay doktoruma dayanarak söylüyorum hayatım ayrıca YouTube Osman Gönülal diye ünlü bir doktor da aynısını söylüyor
Whatornot theanalikko ayrıca maşallah tek siz biliyorsunuz en iyi anne de sizsiniz en bilgili anne de