Selmakkz Slepy bez kullanıyorum fakat memnun kalmadım sızdırıyor başka hangi bezi önerirsiniz prima dışında prima alıyordum fakat bütçeme ağır geliyor
Deleted0089 Selmakkz ben prima kullanıyordum.. Bimin bezini aldım leş.. Sleppy aldımbi süre sonra sızdırdı.. Canbebe aldım hem pişik hemde sızdırdı uzakdur.. Şimdi molfix kullanıyorum ne sızma kaldı ne bjsey çok memnunum
Mucizem006 Selmakkz kesinlikle huggies tek geçerim şu molfiksden bir ben memnun kalmadım heralde hiçmi emmez bir bez ya hiç bepenmedim çok sızdırdı akyurt marketten alıyorum 3 numara kullanıyoruz 25 lira 50 adeti
Gokturkunannesi Migrosta olan minies prima ile aynı fabrikadan cikiyor diyen arkadasim var ve cok memnun 21 lira olmus fiyati 18di
emelygt Deleted0089 bende bugün bimin bezini aldım denemek için ama şuan bin pişmanım hemen yarın başka bez alacağım ama ne alacağımı bilemiyorum
Deleted0089 emelygt canım denemediğin Bez kalmadı 1 haftadır kullanıyorum 1 kere sıvı kaka tasmasindan dolayı giysi degistirmedim Bi dene derim
Denizinannesi Selmakkz ben oğluma 6 ayına kadar molfix kullandım fakat dolardan dolayı 30₺ olan bez artık 50₺ olduğu için bezin markasını değiştirmek zorunda kaldım. 2 gün önce e bebekten baby&me nin bezini aldım memnunum şuanlık bir sıkıntımız yok. Fiyatı 65₺ ama içerisinde 100 adet var içinde ayrıca bez için çöp torbası hediye 😇
elifzeze Selmakkz bende prima kullaniyordum dediginiz gibi pahalilasinca sleepye gectim sleepy de cok guzel hic bir farki yok primadan sadece biraz dışı sert bezin özelliği vs aynı
Duygu08 Selmakkz Selamlar , 1. Ayimizda prima premium kullandik memnundum fakat iki kere pisik yapti bizde ve degistirdim Suan molfix kullaniyorum 1,5 aydir sizdirma yok pisik yok suanlik memnunuz 😊