Nehirleannesi Merhaba arkadaşlar , İstanbul Anadolu yakası için tüp bebek merkezi Ya da hastane , doktor öneriniz var mı acaba
Sadece_nil Nehirleannesi merhaba ben Dr Selçuk Selçukla tedavi oldum kendi muayenehanesi Ataşehir de. Merkez olarak da kendisi 2 merkezi önerdi biz bahceciyi secmistik.
Dmt-01 Nehirleannesi instagramda ecra çabuk cömert diye bi doktor var aslında yeri ankarada ama istanbula filanda sık sık gidiyor bi araştırın belki denk gelir istanbula geldiğinde görüşürsünüz
BirMucizeAnnesi Nehirleannesi Bahçeci Tüp Bebek Merkezini öneririm. İmkanınız olursa Ankara şubesinde Pro.Dr.Berfu Demir özellikle tavsiyemdir.
Nehirleannesi AA201207 biraz araştırdım da kendisi , ama yorumlarda hep ilgisiz ve kafasının dağınık olduğundan bahsediliyor. Sürekli elinde telefonla mesajlaşıyormuş, hastalara gerekli tahlilleri eksik söylüyormuş . Sizin tecrübeniz nasıl acaba
AA201207 Nehirleannesi benim kendisiyle tecrübem yok ben Bahçelievler Medical parkta Serdar bey var ona tedavi olmuştum. Ama serdar beyi de tüp bebek danışmanı olan bir hanım var o kişi sayesinde tanıdım. Bu danışmanın farklı yerlerde (il-hastane) önerdiği doktorlar var Aynur hanımda onlardan birisi Anadolu yakası dediğiniz için onu yazdım yoksa kendi doktorumu sonuna kadar tavsiye ederdim. Aynur hanımın ilgi alakası nasıl bilemem ama pozitif sonuç aldirmakta başarılı onu biliyorum. Yine de içinize sinmezse bahsettiğim danışmanın adını numarasını verebilirim kendisiyle görüşüp fikir alabilirsiniz herhangi bir ücret talep etmiyor