ozgebalc Herkese yattı mı? Ne bende ne eşimde görünmüyor da. İlk kez alıcaz. Yardım parasını bugün aldım ama elektrik görünmüyor
Dmla75 ozgebalc elektrik yardımı parasın mi veriyorlar yoksa otomatik men elektrik parasından mi kesiyorlar
Nurer ozgebalc acaba evdeki herkes için mi başvuru yapiliyor yada evden bir kişi mi başvuruyor biliyor musunuz
ikraninannesiii Brutal-Betty bende ilk defa aldım dün çıktı bana nasıl görebiliriz elektrik yardımının çıktığını
Brutal-Betty ikraninannesiii e devletten sosyal yardım bilgileri sorgulama yazın elektrik desteği yazar çıktıysa eğer
ozgebalc Brutal-Betty işte ne bende ne eşimde görünmüyor. Ama okuduğum kadarıyla destek paketi alan herkese otomatik bağlanacağıydı
ikraninannesiii Brutal-Betty bana sosyal yardım formunu doldururken doğalgaz yardımı da çıktı bu çıktıysa elektrik çıkmaz herhalde
AselinAnnesiiiiiiiii ikraninannesiii elektirik parası diye yazıyor yeni başlamış ve faturayla birlikte ptt ye gelin diyor bu ay yattı yani elektirik parası diye
ikraninannesiii Brutal-Betty anladım e devlet den yapamadım acaba faturayı alıp sosyal yardimlasmaya gitsem yaoarlarmi