Bilge_94 İki ay oldu sezeryan olalı normalde belim ağrımıyor ama masaj yaptırmak istediğimde belime dokununca özellikle bel omurlarıma çok ağrıyor morarmış gibi sebebi Spinal anestezi mi acaba diye düşündüm dokundurtamıyorum sizce nedir?
-_-hUysUzvetatlikadin Bilge_94 17 ay oldu doğum yapalı belim sırtımda ağrı kaldı ama benim hamileliğim sıkıntıydı o yüzden doktor normal doğuma onay vermemişti hamileliğinde de sorun olduysa bi muayene ol bence
Bertugnunannesi Bilge_94 normalde hiç belim agrımazdı sezeryan olalı sekiz ay oldu eğilip kalkarken belim çok ağrıyor hemen doğrulamıyorm muayene olacağım bende
Bertugnunannesi Pembebulut27 oglum 25 Aylık geçmedi malesef ayağımda sallıyorum bu da bele ciddi anlamda zarar veriyormuş kuzenim söylemişti
Pembebulut27 Bertugnunannesi yine zorlanıyor musunuz eğilip dogrulurken bari o geçse hareketlerimiz kısıtlandı resmen
Bertugnunannesi Pembebulut27 bazen uzun süre sandalyede oturdugumda bile çok ağrıyor egilip dogruldugumda de çok ağrı oluyor sanırım bel fıtıgım oldu