tugbac Oğlum 7 aylık.Calpol verdim. 39u gördük, şimdi 38,4. Allah korusun, kaç derece olursa hastaneye götürüyorsunuz??
hemsire09 tugbac 39.5 olursa götürücem. Bizim de sebepsiz ateşimiz var şuan en yüksek 38.5 oldu bekliyorum.
yumurtam tugbac çok geçmiş olsun ayrıca şifa olsun , 39 dereceyi geçerse götürün mutlaka. Calpol dışında eklem yerlerine çok soğuk olmayan ıslak bez koyabilirsiniz
iki_tospik_annesiii tugbac Çok geçmiş olsun cnm 39 kadar çıkmış bence götürmelisin allah korusun en korktugum şey ateş 🥺🥺 Benim bebegim 3 ay 15 günlükken 38,5 ateşle menenjit geçirdi 🥺🥺 hastaneye gidene kadar 40 dc kadar bulmuştu 😔
EndlessLove_ tugbac çok geçmiş olsun. Bizimde 38.5 du menenjit aşısından sonra ama ben ilaç vermedim sürekli takibini yaptım kızım hiç ateşli gibi değildi zamanla geçti zaten çok sürmedi. Ama sizin baya yükselmiş. Belki bilmiyor olabilirsiniz Ateş düşürücülerin etkili olması için kilosunun yarısı kadar verilmesini söylemişti doktor. Umarım şifa olur size
Busedemirefem123 hemsire09 limonu plastik bir kaba sıkın bebeginizin çoraplarını limonlu suya batırıp ayagına giydirin anında ateşi düşürüyor Allah korusun ateşten havale felan geçirir dikkat edin dediğimi yapın faydasını görürsünüz birde koltuk altına anlına nemli bez de koyabilirsiniz
tugbac EndlessLove_ çok teşekkür ederim. Hiç duymadım. Bebeğim 10 kg, 1 çay kaşığı kadar verdim ilacını. Ne kadar vermek gerekiyor bu durumda?
Ayso5 Busedemirefem123 peki ne kadar etki ediyor ben bunu hep görüyorum denemeye cesaret edemedim bir anda ateşi cikariyor diyorlar
iki_tospik_annesiii Ayso5 Çok teşekkür ederim 🙏 şuan olarak hayır ama büyüğü zaman daha çok net olur dedi doktor yürümesinde konuşmasında vs şeyler şuan belli olmaz dedi 😔 inşallah birşey olmaz 🙏 çünkü çok tehlike bir durum cidden
Ayso5 tugbac geçmiş olsun bizim de ateş yaptı 2 gün sürdü 39 görmedim 38.5 gördüm. Hastane de gözetim altında olursunuz gitme şansınız varsa. Ben belki arkadaşlar görünce aaaoo edecek ama kafam rahat olsun diye fitil yaptığım bile oluyor çünkü her asi bizde hep ateş yapiyor
iki_tospik_annesiii tugbac Amin cnm 🙏 o yüzden ateşten korktugum kadar hiç birşeyden korkmuyorum 🥺 bizim ateşimiz 37.5 olunca biz direk hastanedeyiz
EndlessLove_ tugbac 1 çay kaşığı malesef etkili olmuyor o bünyedeki bi bebek için. 5 ml verin siz ölçeğinde yazar.youtube Osman gönülal hocanın ateş ile alakalı videosu var orda o şekilde söylüyor müsait bi zamanınızda izleyin bi isterseniz