Zeyser11 Merhaba 🥴 Oğlum 11 aylık ve gece üstünü örttürmüyo ben örtsem tekrar açıyo üstünü örttüğümde terliyo kalın giydirmiyorum dikkat ediyorum ama olmuyor ne yapmalıyım böyle olan var mı ? Terliyor ama vücudu buz gibi anlamıyorum
mysa2 Zeyser11 soğuk terliyordur . Ben ayaklarından itip açıyorsa eğer sadece gövdesini örtüyordum o şekilde ayaklarıyla itse bile acamıyrdu hep öyle yaptım oğluma 😊
Lulemom Zeyser11 terlediği için teri soğutuyodur vücudunu. O yüzden sana soğuk geliyodur. Uyku tulumu giydir kafan da rahat olur hem üşümez de terlemez de.
Zeyser11 Znurr var kullanıyorum onda da çok terliyo ve gene vücudu buz gibi hangi markayı almam gerekiyor öneriniz var mı
Znurr Zeyser11 ben lcw 1.6 tog kullanıyorum oda 24-25 derece oluyor içlerine sadece zıbın giydiriyorum bir kat dahi kalın giydirsem terliyorlar. Oda sıcaklığına göre sadece zıbın yeterli geliyor
mysa2 Zeyser11 benimki hep öyleydi birde yuzustu uyuduğunda sırtını normal sırt üstü uyuduğunda da sadece gövdesini örtüyorum diz kapağına kadar o sayede açamıyordu 😊😊
Lulemom Zeyser11 e bebekten aldım bu sene gayet güzel. Tog değerini oda ısısına göre alırsan memnun kalırsın
kirmizibalikgolde Zeyser11 ben çözümü söyle buldum . Uzun kol zibin ve önce pijama . Üst hep açık. Zaten kalorifer yanıyor sıkıntı olmuyor o sekilde. He bide üzerine değilde besinin üstüne atıyorum battaniyeyi
limonkolonyasi Zeyser11 kizimda örtmemi istemiyor uyku tulumu giydiryorum o şekilde rahat oluyor bizin petekler yanıyor ev de sıcak olduğu için yeterli geliyor eviniz serin ise uyku tulumu ek olarak besiginin üzerinden çarşafla kapatabilirsiniz