Nurhan88 Oğlum 4 ay 16 günlük kan sonucu böyle çıktı yarın tekrar kan verin duruma göre bakalım ona göre tedavi uygularız dedi. İnternetten baktım kan pıhtılaşması vs. birşeyler yazıyor anlamadım ne olduğunu bilen var mı
limonkolonyasi Nurhan88 enfeksiyon mu geçirdi bebeğiniz bağışıklık sistemi değeri düşük lym biraz yüksek
ayln23 Nurhan88 bildiğim kadarıyla pıhtılaşma olabilir canm PLT yani aytpi oluyo yüksek çıkmış bayaa yine yanlış yönlendirmek istemem ama en iyisi doktora göster sonucunu
Nurhan88 limonkolonyasi Pazartesi verdik kan yarın tekrar istedi bende anlamadım kan damlasınıda sabah akşam kullanmamı söyledi yarın detaylı sorucam ama içim içimi yedi sizlere bir sormak istedim
Nurhan88 ayln23 Pazartesi yapıldı tahlil Salı sonuç için gittim Çarşamba tekrar kan vermemizi istedi bir değeri yüksek dedi tekrar bakalım ama anlamadım yarın sonuçtan sonra tabiki detaylı sorucam ama aklıma çok takıldı
Nurhan88 ayln23 aynen canım pıhtılaşmaymış bugün tekrar verdik kan 700 lere düşmüş bu iyi birşey dedi büyük olasılıkla orta kulak enfeksiyonu olmuştu ona bağlı olabilirmiş 10 gün sonra tekrar kan verecek 1 gün arayla bu kadar çabuk düşmesi güzelmiş bakalım inşallah tamamen normale döner
ayln23 Nurhan88 dediğim gibi cnm sen stres yapma düşer zamanla ama sürekli takip et bendede sorun olduğu için PLT değeri benim alanım es geçmek istemedim