1_prensesannesiii Arkadaşlar malum.bebek bezi fiyatları uçtu ve şuan en uygun bezi alabilecek durumdayım ve araştırdığımda püre baby en uygun bez acaba aranızda kullanan varmı nasıl tasirma filan olarak
Beraninannesii 1_prensesannesiii İyimidr bilmiyorum ama yine bilindik markadan şaşmamak lazım. Bende iyi dediler diye bebem natural dedim ama berbat bir bez tek çişi dahi cikartiyor 2 seferdir kakasi beline taşıyor.
livanurvealpinannesi61 1_prensesannesiii yorumlarına baktım memnun olan yok hiç yinede siz bilirsiniz burada da kullanan Bi kaç anneye denk geldim memnun değildi hiç. Bende molfix kullanıyorum diğer bezler pişik yapıyor mecburen pahalı da olsa alıyorum yapacak birşey yok.
1_prensesannesiii Beraninannesii öyle mutlaka ama şuan o bilindik markalar gerçekten fiyatlar uçtu gitti bende yeni ev ayırdım kaynanamlarla oturuyordum borç ödüyoruz şuan bütçem onlar için uygun değil o yüzden uygun ama çok iyi olmasa en azından iyi bez arayisimdayim
Beraninannesii 1_prensesannesiii Trendyol da indirim var bende bu akşam slepyy aldim 120 adet 5 numara 12 paket ıslak mendil 299 liraya geldi. Hayat şartları çok kötü sizi çok iyi anlıyorum bizde ev borcu felan ödüyoruz bende uygun olsun dedim ama maalesef söylediğim markadan memnun kalmadım. Denerseniz buraya yazın lütfen belki bende denerim 😇
1_prensesannesiii Beraninannesii anladım canım bende bakiyim o zaman tabiki eğer denemeye cesaret edersem tecrübemi yazacagim
1_prensesannesiii livanurvealpinannesi61 aynen bende araştırdım memnun olan yok ama buradaki yorumlar benim için daha inandırıcı evet bende molfixle başlamıştım ama hayat şartları bu dereceye getirdi
Glsmada Ben 2 aydır kullanıyorum daha öncesinde baby turco kullanıyordum baby tuco kullandıgsan eğer aralarında bir farki yok aynı memnunum tabi uzun süre altını degistirmezsen çiş kaçırma olur ama 4 saatte bir değiştirmeden problem olmuyor
1_prensesannesiii Glsmada hım anladım canım evet onu kullanmistim ama ondan memnun kalmamıştır teşekkür ederim
livanurvealpinannesi61 1_prensesannesiii bebeğinizin pişik sorunu yok ise deneyin. Benim oğluma her bez iyi gelmiyor çoğu bez pişik yaptı molfix evy baby can bebe baby me bunlar pişik yapmadı fiyat olarak hepsi pahalı ama başka kullanamayınca mecburen alıyoruz.
1_prensesannesiii livanurvealpinannesi61 yani benim bebeğininde cildincok hassasti ama.suan hiç bir beze karşı olmuyo artık denemek istiyordum ama yorumlardan sonra vazgectim