Anneko Ysnm1 bu macunların yan etkilerini araştırın ve doktorunuza sorun öyle almayı düşünün hepsi sahtekar ve dolandırıcı üstelik ürünleri de fason üretim inanmayın artık böyle şeylere
Eminos Ysnm1 o doktor da o instagram hesaplari da karisi da bana hic sanimi gelmiyorlar ya taa ilk gordugumden beri ozlem hanim tayyar bey bu ne ya hic samimi bulmadim cikarttiklari macunlar da samimi gelmiyor bana gunluk 1 tatli kasigi karadut ozu veririm bagisikliga istaha ıyı geliyor
Melekanne91 Eminos al bendende okadr 1 tatli kasigo karadut ozu veriyorum baska da bise vermiyorum cok samimiyetsz geliyor bi degisik ki urunlerine hic ama hic guvenmiyorm.
Eminos Ysnm1 karadut ozu tavsiye ederim koycegiz marka trendyolda 2. 1 tl kampanyasinda tavsiye ederim ama onlarin bebegi tombikse o o bebegin yapisiyla alakali benim iglum da cok yemez ama yapısı kilolu
Klymeneninatlasi Ysnm1 asla ama asla almayın. İçinde ki maddeler hormon bozukluğuna sebep oluyormuş. Lütfen doktor tavsiyesi ile alın takviye alacaksanız
Haticeyns Ysnm1 ben aldım kullanıyorum memnunum keçiboynuzu özünü ve onu zaten kendisi doktor hem gözler önünde onlara da yediriyor kendileri de tüketiyor bende normalde netten yiyecek almam asla ama ne bileğim onlar bana samimi geliyor her zaman yoksa trendotlda hiç bi yiyeceğe nasıl güvenicsz ki nerden bileceğiz sahte gerçek olup olmadığını bütün gıdalar için diyorum
yagmursen Haticeyns keçiboynuzu haftada bir çay kaşıgı seklinde kullanılmalı. Bebek ve çocuklar için ciddi sorunlar çıkarabiliyor. Siz de kullanırken biraz araştırın bence. Antifenomenetkisi3 diye bir sayfa var instagramda hikayelerinde payşaştıklarına bakın.
Evhamlianne Haticeyns instagramda antifenomenetkisi sayfası var girin bakın, özellikle o tipler sadece kazandıkları paraya bakıyolar, siz sadece kamera karşısında yedirdiğini görüyosunuz ne olduğunu bilmiyosunuz ki belki içine aynı renkte farklı bi şey koydu
Klymeneninatlasi Haticeyns ciddi misiniz siz ya? Hiç etiket kontrolü yaptınız mı? Biraz araştırın. Kendi çocuklarının ağzına sürmüyorlardır onları.
fatma-dll Haticeyns ya Allah aşkına size nasıl samimi geliyor ya kadın üç farklı bebek bezi markasının aynı gün reklamını yaptı bunu kullanıyorum çok memnunum diye yalan söyleyen birine nasıl güvenipte güya kendilerine ait olan marka şeyleri çocuklarınıza veriyorsunuz yapmayın Allah aşkına ilk çıkardıklarında o macunları çocuklarının ağzına koyuyormuş gibi yapıp vermiyorlardı fenomen sayfaları eleştirince kaşık kaşık yedirmeye başladılar kim bilir kavanozdaki de ne.Doktorunuza sormadan almayın böyle şeyler vermeyin çocuklarınıza
yagmursen Ysnm1 başka markanın her şeyine kendi etiketlerini basıp satıyorlar. Asla doktorunuzun onayı ve önerisi olmayan seyleri kullanmayın
Aae_08 Ysnm1 onların bebekleri zaten iştahlıydı . Sonradan macundan dediler ama alakası yok. Özlemin kardeşi özgenin kızı Nil zorla yiyor . Öyle olsa onda da işe yarardı asla inanmayın
Tubasahra Aae_08 Dimi urunleri cikmadan once de istahlilardi.Bi anda istahlari acilmadi ki 🤓 bide ben keratini arastirdim trendyolda yorumlara baktim.Biri bezler cok guzel toz kamiyor falan yazmis.Belli yorumlari da sahte yani.😂😂
yagmursen Nuriyenur neden veriyorsunuz ki ? Düzenli vermeniz gereken bir şey değil. Bence derhal kesin. Erken ergenliğe, hormon bozukluğuna , ileriki yaşta cinsel sorunlara neden oluyor. İhtimal değil. Haftada 1 kez vermeniz yeterli.
Papt_ya Ysnm1 ben aldım ama kıvamı o kadar katı ve pütürlü ki çocuğu bırakın ben bile yiyemedim. İçinde ağır gül suyu kokusu var. Duruyor öyle yenmedi.
Sss07 Ysnm1 instagram da antifenomenetkisi takip edin şuan hatta neler yazıyor Bi bakın. Bu ürünler hormon bozukluğu yapıyormuş. Doktor danışmadan asla almayın
yagmursen Nuriyenur hayır her pekmez için geçerli değil ama yine de her gün vermeniz doğru değil. Çok fazla şeker. Ben haftada 1 gün keçiboynuzu, 1 gün hurmaözü ve ya üzüm pekmezi veriyorum. İçinde propolis olmayan gıdaları tercih edin araştırın göreceksiniz. Keçiboynuzu ve erken ergenlik yazarsanız çıkar zannediyorum.
dlk1410 Nuriyenur Benim doktorumda öyle verin dedi hemde bol bol verin kan yapsın dedi ki faydası oldu. Doğalını bulup aldık pekmezin ne gibi bir zararı var ki bilmiyorum 🙄🤔
livanurvealpinannesi61 Ysnm1 kendi çocuklarına her gün veriyor trendyol yorumlarına bakın Bi babybom alabilir siniz en güvenli babybom.