Defneee06 Ecem Tuğba Özkan dan almayı düşünüyorum daha önce alan var mı danışmanlık ya da önerdiğiniz başka diyetisyen süt yumurta kırmızı et kuruyemiş diyeti yapmama rağmen bütün belirtiler geçmedi artık dayanamıyorum psikolojik olarak berbat durumdayım desteğe ihtiyacım var 😞
Elika00 Defneee06 alerji testi yaptırdınız mı online alerji diyetisyeni garip geldi test yaptırıp öğrenmeniz daha mantıklı olmaz mı
Prettywoman91 Defneee06 ben aldım online ecemden. Tavsiye etmem. Ona para vereceğinize Bülent şekerel hocaya gidin. O da online yardımcı oluyor. Maddi olarak aynı hesaba geliyor.
iyilik80 Defneee06 ben aldim normal bir diyetisyenden farki yok. Bir anne olarsk siz daha iyi gozlemleyip bakarsiniz cocuga. Surekli para odaklilar
Dytezel Defneee06 hangi belirtiler devam ediyor ve sizin kullandığınız vitamin varsa onların içeriğine dikkat edin, Bende alerji diyeti yapıyorum, oğlum 46 günlük. Aynı zamanda diyetisyenim sizede yardımcı olmak isterim, geçmiş olsun🙏
Adatalya Prettywoman91 biz aylarca Ecem hnmdan destek aldık ve memnun olmayan çevremde bir tek sizi duyuyorum üslubunuz da hiç hoş değil Ecem hanım diye hitap etmeniz gerekir. kendisinin bebeğim üzerinde çok emeği var arkasından bu şekilde atıp tutmanızı doğru bulmuyorum , onlarca annenin belkide tedavisini sağlacakken hakkına giriyorsunuz.
Zehra_yavz Dytezel merhaba banada yardımcı olurmusuunz süt ürünlerini yumurta yoğurt herşeyi biraktimpaketli hiçbir ürün kulanmiyorum ama ishali geçmiyor bir türlü 4 gündür domates salça yemeyide bıraktım mukuslu sulu ishali kakasi bitmiyor
Ecemoz1 Dytezel benim bebeğimde de aynı alerji çeşitleri var. Kırmızı et de tüketmiyorum. Kullanmış olduğum omega 3 içeriğinde sığır jelatini var. Onu da kesmem gerekir mi etkiler mi
Prettywoman91 Defneee06 en son 900 dü ama eceme gidersen her seferinde para vereceğinden onu geçer ücreti. Ecem hn insiyatifi bana bırakıyordu 😅 şaka gibi yani anlatsam şimdi uzun olur. Doğru düzgün cevap vermiyor onun verdiği diyeti Bülent beye göstermiştim bunu yaptım diye. Amerikada bunu görseler topa tutarlar demişti
Defneee06 @iyilik80 maalesef bulamıyorum bağırsak tepkili olduğu için anlamam çok zor mesela kan geçti şimdilik ama gürültülü kaka pişik devam ediyor beslenmede problem çıkarıyor anlayamıyorum o yüzden
Dytezel Zehra_yavz merhaba genel olarak neler yediğinizi günlük olarak en ince ayrıntısına kadar tutmanız gerekir belirttiğim gibi kullandığınız vitaminler dahil olmak üzere. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim🙏
bilgekizinannesi Zehra_yavz kaç aylık bebeğiniz ve ishal olduğunu nasıl anlıyorsunuz ki anne sütü alan bebek sulu yapar diyor bizim doktorumuz ve her emmeden sonra yapıyor ona da normal bir bağırsak hareketi diyor ishal nedir o zaman yani
Defneee06 @Dytezel çok mutlu olurum özelden telefon numaranızı verebilir misiniz WhatsApptan konuşabilir miyiz alerji doktorumuz yok maalesef
Defneee06 @Zehra_yavz 4 aydır diyet yapıyorum 😔 meme reddi biberon reddi çok yoruldum hergün ağlar hâle geldim
Defneee06 @Prettywoman91 Bülent şekerel nasıl ilerliyor peki online olarak hiç bilgim yok bağırsak tepkili alerji bizimki test istedi mi sizden diyet listesi mi veriyor
Prettywoman91 Defneee06 diyet listesi verdi. Online görüşme oluyor sonrasında wp üzerinden. Bagırsak tepkiliye test istemiyor. Eğer bebek 5. Aylıksa zaten direk ek gıdaya başlatacaktır