Kdrtzynp bebeğinizi çook sık emzirmek için memeye tutmak memenizi uyarır ve salınımı ciddi arttırır. Bebeğiniz emerken bir eliyle diğer memenize dokunsun siz bebeğinizde ten tene temas ettikçe süt salınımınız yine artar. Günlük sıcak duş süt kanallarını açtığı için memeye süt dolumunu hızlandırır. Bebeğinize sütünüzün yetip yetmediğini ancak günlük bez sayısından ve aylık kilo alımından anlarsınız. O yüzden şu an yetmiyor demek için çok erken :) en önemlisi boll su sürekli yanınızda litrelik şişe bulundurun günde 4 litreye kadar çıkmanız çok iyi gelecektir. En önemlileri bu saydıklarım (uykuyu es geçiyorum çok önemli ama ilk aylar biraz zor). Sağım yapmak olabilir ancak dikkat edilmeli mastite sebebiyet verebilir kontrolsüz sağım ☺️ Bunun dışında yeşil yapraklı sebzeler yarar, dereotu tüketimi bebeğinizdeki ileride oluşabilecek gaz sorunlarına iyi gelir. Şunu yedim sütüm çoğaldı vs bunların hepsi uyku, ten tene temas, emzirme sıklığı, su içme sıklığından sonra gelir :) çabalayınnn bende çok ümitsizdim ilk ay, sabredin ❤️ (Ps tatlı, şeker-un ve zararlı yiyeceklerdense süt kaliteniz için protein alımını arttırmalısınız. Yumurta, et ve fermente süt ürünleri sütünüze çok iyi etki eder )