Selamün aleyküm arkadaşlar Göktuğ bebegimiz için burda bulunmaktayım biraz vakit ayırıp okur musunuz? 🤲🏻😔
Göktuğ bebeğimiz 19 aylık bir bebek sma tıp 1 ölümcül kas hastası annesiz ve babasıyla mücadele etmeye çalışan bir yavrumuz 🤲🏻
Ne yazıkki Göktuğ bebek yoğun bakımdayken annesi onu terk edip gitti en acısı da dedesi (annesin babası) alın bu çocuğu çöpe atın biz bakamayiz dedi ne kadar acı değil mi o çocuk o hastanede can çekiyor 3 defa kalbi durdu hemde bunları yaşarken bir anne bile yoktu baş ucunda saçını okşayan 😔 Allah gerçekten ıslah etsin 🤲🏻
Ama yine de herşeye rağmen hayatta kalmaya çalışan ölmek istemeyen bir bebek var burda şuan kampanyamızın %68 de bulunmaktayız lütfen sizde ona bir pazar kahvenizin parasını bağışlayın hepimizin evlatları var Allah ayaklarına taş degirmesin bu yavrumuzun annesi yok ve gelin ona gönüllü anneleri olalım 🤲🏻 lütfen yalvarıyorum benim çocuğum değil Göktuğ ama o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi elimden birşey gelmiyor yavrum orada acı çekiyor mücadele etmeye çalışıyor en azından elinizde yoksa bile gelin Göktuğnun sesi olalım daha fazla insana duyuralım yalvarıyorum Allah rızası için bir çoğunuz onu haberlerde görmüşsünüzdür belki babası röportaj vermişti annesi onu terk ettiği zaman yardım çağrısında bulunmuştu yotubeda da aratabilirsiniz gelin bir yavrumuz daha ölmesin yardım edelim…😔🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Garanti Bankası TL IBAN
TR21 0006 2000 0280 0006 6200 65
Garanti Bankası USD IBAN
TR96 0006 2000 1400 0009 0674 05
Alıcı: ATAKAN ALTUNÖZ
Swift kodu:
TGBATRİSXXX
Tüm operatörlerde geçerli
GÖKTUĞ yaz 6594 e gönder
Bir sms 20₺