Tugcell Kızlar bebegım 7aylık önce burnu genzi tıkandı sonda burundakı tıkanıklık geçti şimdide balgamlı öksürük var doktora gittık sıksık burun temizliği yapın dedi başkada bişi demedi sizin önerdiğiniz doğal yollu bi çözüm varmı acaba acil yardım kızlar 😣
Naz_ve_annesi Tugcell balgamı şurup olmadan biraz zor atıyor bebekler sağlık ocağında balgamı var diye soyleyip şurup yazdirabilirsiniz isterseniz
yaseminoztrk Tugcell kesinlikle tereyağı pekmez su karışımı çok çok iyi geliyor benim kızımda şuan hasta bende ona veriyorum 2 gündür hem doğal hem kesiyor kısa sürede. Bide prospan şurup alabilirsiniz bitkisel bir şurup doktorum önermişti ama her eczanede olmuyor
Tugcell Naz_ve_annesi anladım canm şurupsuzdoğal yoldan olsa daha ıyı tabıde anlaşılan son çare surup 🫤
Kelebek26 Günlük sakızı var onu yapıyorum rahatlıyor Henüz yapamadım ama zeytinyağına sarımsak ezip bir gece beklettikten sonra ayağının altına 3 gece sürün diyordu internette Burun aç diye gönderdiler 2.5 aylık kızımla 4 gün hastanede kaldık.
yaseminoztrk Tugcell aslında 6 aydan sonra pekmez veriliyor çok sorun olacağını sanmıyorum miktar olarak az verebilirsin sadece onun bile faydası olur