Duygu0707 Doktor ek gıdaya gectigimiz icin verseniz de vermesiniz de olur dedi ..yediklerinden alacak dedi 5 aylık olmak üzereyiz var mı bizim gibi olan ? Demir ilacı kullanıyormusunuz ek gıda verenler
Bircaykoyicelim Duygu0707 yediklerinden alacak dedi 5 aylık olmak üzereyiz var mı bizim gibi olan ? Demir 5 aylık Bebek ne kadar yiycekte neyden Vitamin alacakmış? 2 yaşına kadar verilmeli. D vitamini çok önemli.
oglumubeklerken Duygu0707 oğlum 10 buçuk aylık doktorumuz bize hiç böyle birsey söylemedi hatta 10.ay kontrolüne gittiğimizde demir ve d vitaminini 2 yaşına kadar kullanmanızı tavsiye ediyorum dedi. 5 aylık bebek ne kadar ek gıda yiyecekte ne kadar vitamin alacak
BusePolat Duygu0707 4 ay 19 günlük oğlum tadım yapiyoruz sadece doktor 2 yaşına kadar kullanılmalı demisti
livanurvealpinannesi61 Duygu0707 demir ilacı 1 yaşa kadar kullanılmalı. 5 aylık bebek sadece tadım yapar hangi besinden alacak demir vitaminini siz başka doktora danışın. Benim oğlum ek gıda aldığı halde değeri düşük çıktı. Kullanılması gerek.