ece_arel Çocuklarınıza veriyor musunuz ? 8.5 aylık oğlum için badem sütü Aldım doktor içebilir dedi içiren var mı aranızda ?
Senorita ece_arel bende duydum hatta daha küçük bebeklere de veriliyor(ek gıda alan) her doktor önermiyor, mama karşıtı doktorlar öneriyor ,ben vermedim şahsen korkarım, doktorunuz önerdiğise araştırıp deneyin isterseniz
Irmakmelegim ece_arel bitkisel süt sadece pankek vb şeylerde kullandım ama kzim 15 ay 4 günlük şuan onuda son 1aydir kullniyrm doktorumuza sormuştum direk verme ama pankek omlet vb şeyleri yada kekin koyabilirsin demişti
ece_arel Irmakmelegim bizim doktorumuz verebilirsiniz dedi direkt olarak zaten ek gıda artı anne sütü alıyor
Irmakmelegim ece_arel her doktorun bakış açısı farklı süt konusunda bir kayıp yasamadim zatn yogurt peynir iyi yiyor genlde bitkisel sütü şuan için pankek omlet kek onlara koy dedi
livanurvealpinannesi61 ece_arel ek gıda+anne sütü alıyorsa başka bişey vermenize gerek yok yani. Benim oğlum da anne sütü +ek gıda alıyordu doktor yeterli demişti. Anne sütü alan bebeğe ekstra süt verilmez.
Senorita ece_arel yukarıda arkadaş yazmış ilk önce pankek de falan kullanın , alerji yapmazsa azar azar verirsiniz
Birgocmenkustuo ece_arel ben veriyorum. Sut alerjisi olduğu için başka da alternatif yok zaten. Ek olarak yulaf yoğurdu ve yulaf sütü, soya yoğurdu da kullanıyoruz.
livanurvealpinannesi61 ece_arel badem alerjiktir 1 yaştan önce verilmez 1 yaşa kadar anne sütü yada formül mama verilir.