Fairytale_1207 Merhaba güzel anneler 😘 En iyi kilo aldıran, besin değeri en iyi olan mama hangisi tecrübelerinize göre öneride bulunur musunuz?
Mersinli3306 Fairytale_1207 ben humana kullandımm aylık 1 kg aldırıyordu ortlama hem fiyatıda uygun tavye ederim😍
Snglt Hipp kullandik ama hep kabiz simdi sma comforta gecicem bakalim duzelecek mi bu arada ikisi de baya pahali
Fairytale_1207 Snglt suan ben de sma optirpro kullaniyorum 0-6 ay olanini. Comfort la ne farki var acaba biliyor musunuz?
MeteYmen_Annesi Bebelac gold derim susarım kaç mama değiştirdik ikizlerime birine yaradı diğerine yaramadı bu masadan mamayı bulanan Allah razı olsun ne gaz yapıyor nede kilo aldırmamazlık on numara 5 yıldız😁
Fairytale_1207 MeteYmen_Annesi cok sevindim saglikla buyusun minikler 🥰 bebelac denedim gold olanini degil ama icmek istemiyordu. Gerci o donem istahsizligi vardi ondan da olabilir. Bi de bebelac gold deneyebilirim
Snglt Fairytale_1207 evet comfortda gaz giderici icerik mevcut bebegim kolik o yuzden doktor onu kullan dedi
Melikzclko Golden guat kullanıyorum kilo alımı geliişimi cok güzel gidiyor birde diger mamaları yapınca sıvı kalıyor ama golden guat da öyle degil cok güzel içiyor kıZım gaz problemide cok az oldu mama sayesinde
Fairytale_1207 Melikzclko başından beri golden goat mi kullanıyorsunuz yoksa sonradan mi gectiniz? Ben de onu denemek istemistim aslinda ilk mama degistirdigimde ama Keci sutlu oldugu icin bebegim sevmeyebilir agir gelir diye dusundum
Melikzclko Fairytale_1207 başından beri kullanıyorum canım benmki sevdi içiyor cok güzel benm bebegm emmedigi için anne sütüne en yakın oldugu içğn onu tercih ettim bebelac aptamil aldm suda hiç erimedi ama golden guat hemen eriyor pütürlü kalmıyor gaz proplemide cok az tavsiye ederim canm