Krmmther Ferro sanol b yerine ocean microfer kullananlar var mı acaba? Hemoglobin ve ferritin değerine etkileri hakkında bilgisi olan? Ferro sanol b kullanmak istemiyorum ocean iş görür mü bu süreçte acaba :((
Poyraz48 Krmmther demir takviyesinde ocean’ a şeker ilavesi yapılmış bu nedenle önerilmiyor. Daha doğrusu bizim diyetisyenimiz önermiyor.
Ebrudrgt Krmmther benm doktorum onerdi. Ocean ın herşeyi çokk iyi.. Bir kac eczaneye sordum en ıyısı dıyorlar kullanıyorum aylardır.
Ist2121 Krmmther maalesef daha da ddusuruyor resmen degerini. Ben kullandim 5.5 du degeri 1 ay sonra 4.5 a dusurdu..sonra mecbur ferrozinc kullandim 20 gunde 6.5 olmstu. Ferro sanolden daha iyimis ferrozinc buarada dr bole demisti icinde cinkoda oldugu icin. Sizin ferritin oraniniz nedir
Krmmther 220322 bende bi kutu kullandım bitirdim 6 aylık bebeğim gayet memnundum, doktorumuz değişince bunu önerdi. Dişlerde boyama, kabızlık gibi etkileri olabileceği için kullanmak istemiyorum. Çok kararsızım 😑
Krmmther Poyraz48 Hmm bu konuda bilgim yoktu, rahat kullanmıştı 1 ay, takviye olarak yine aynı şeye devam etmek istiyorum da bunu bilmiyordum
Poyraz48 Krmmther d vitamini iyi. Demir de önceden iyiymiş ancak sonrasında şeker ilave edilmeye başlanmış
Krmmther Ist2121 ferrozinc dişlerde boyama yapıyor mu peki, bi yan etkisi yaşadınız mı siz kullanırken ?
livanurvealpinannesi61 Ist2121 bize ferro sanal B şurup yazdı doktor daha etkili dedi çinkosu düşük değil ise çinko kullanılmaması gerek diye biliyorum
dlk1410 Krmmther Ben onu 1 buçuk ay kullandım. Kızımın dişleri biraz siyahlasti o kadar dikkat etmeme rağmen. Ama kan değerini düzenliyor, çünkü iki sise ocean kullandım ve hiç fayda etmedi. Doktor mecbur bunu kullanacaksınız demişti
livanurvealpinannesi61 Krmmther görmüyor malesef. Düşük ise şurup kullanmanız gerek. Bizim de düşük çıktı ocean hiç etkili değil şurup daha etkili.