tazeanneyimben SunnyG evet emzirirken kullanmamalısın ama kırmızı peeling serum işe yarıyor onu da 10 dk durdur çok sürme sakın çünkü meyve asidi var ince bir tabaka olsun canım bende beyaz pütürler vardı anında yok etti
Arse1989 tazeanneyimben bende duymamıştım 1 aydır düzenli olarak niacinamide,arbutin, kırmızı peeling kullanıyorum bebeğim 19 aylık açıkcası yüze parlaklık dışında komedon yada gözenek anlamında bende bir fark olmadı ama arkadaşım çok memnun
tazeanneyimben Arse1989 kırmızı peelingi sürdüğünde bu beyaz yağ bezesi gibi pütürler oluyor onu bende hemencecik geçirdi bilmiyorum sende niye olmadı ama ben şaşırmıştım açıkçası beklemiyordum hiç
Arse1989 tazeanneyimben inanın bende anlamadım kuru cildliyim bende kapalı komedonlara iyi gelir dedim ama olmadı benim cildime uygun değil sanırım 🤷♀️ bende üzüldüm o kadar ürün aldım en azından gözenekler felan küçültseydi akşam rutini olarak kullanıyorum zaten kullanım şekillerine uygun olarak
tazeanneyimben Arse1989 kuru ciltlere bunun toz formülünü önermişti bize watsonstaki kadın belki o iyi gelir fikir olsun
Arse1989 tazeanneyimben kullandıklarımdan çok memnun kalmayınca farklı bir ürününü almaya acıkcası çekimser kalıyorum ama teşekkür ederim bilgi için 🙏