Deletedmom322 Arkadaşlar bebeğim 54 günlük ara ara mama veriyordum doymadığı zamanlar aptamil 1, 1 ay geçtiği için attım mamayı, şimdi tekrar almam lazım yine 1 numara mı alcam, bunlardan anlamıyorum hiç, yoksa 2 numara mı alcam, bu numaralar ay mı belirliyor
Aylingneess Deletedmom322 6 aya kadar 1numara Alman gerekiyor ben evolvia kullanıyorum eğer sen aptamilden memnun kaldıysan ondan devam et 1numara almaya
Tugbaf Deletedmom322 canım 1 kullanacaksın 6 aya kadar aptamil bende kullandım acayip gaz ve kabız yaptı aptamil comformilde kullandıkça gaz yapmıyor ama yavan bir mama olduğu için değiştirdim sma kullanıyorum çomda memnunun ta her bebekte aynı etki olurmu onu bilemem
Deletedmom322 Aylingneess şimdi aldım geldim nutricia ama daha önce pronutro kullanmıştım ondan bulamadım, bişey olur mu acaba
Sezgin Deletedmom322 pronutralar kalmadı artık aldığınız mama pronutra advence bende ondan kullanıyorum bir şey olmaz 0 6 ay arası 1 numara kullanacaksınız
Deletedmom322 Sezgin çok teşekkür ederim, bebeğime içirdim ama içim rahat etmemişti, annem de bu farklı deyince iyice kötü oldum, kokusu biraz farklı geldi dedi o yüzden sıkıntı yapmıştım. Sağolun
Betul7140 Bebelac gold güzel ama doyurucu değil , aptamil pronutra artık üretilmiyomuş , aptamil 1 bebeğime çok gaz yaptı oyüzden kullanamadım , hipp te gaz yaptı şuan evolvia kullanıyoruz cidden çok güzel bi mama ne kabızlık ne gaz yapıyor 90 cc verirsem 2 buçuk 120 cc verirsem 3 buçuk saate yakın gidiyor bebeğime kesinlikle evolvia 👍🏻
Deletedmom322 Betul7140 biz de gaz problemi yapmadı o yüzden bunu tercih ediyorum, zaten sürekli vermiyorum doymadığı zamanlarda sadece