Deletedmom_112 Merhaba arkadaşlar, kızım 9 aylık bi kızım var, şuanlık hiç dişi yok, 2 gündür çok huysuz biraz da ateşi var, damaklarında da sanki üstte ve altta da ikişer beyazlık var gibi geldi, tecrübeli anneler acaba bunlar diş mi?
Melissamom Deletedmom_112 hakiki zeytinyagi ile dis etlerini ovalayabilirsiniz yumusatir damaklarini, kolay patlamasina yardimci olur. Inci gibi disleri olsun:)
Mmdr Deletedmom_112 bebegım de 9 aylık daha hıc cıkmadı ha cıktı ha cıkcak diye bakıp duruyoruz hatta benden buyuk bebegı ola Bı anne Bı ara 2 3 Gine cıkar demıstı 1 ay once 😂😂😂
Denizanasi92 Deletedmom_112 tam çıkıyor demek için beyaz bi benek atıyor önce. Bir de dişin uç verdiği yerde asıl şişlik olması gerekiyor. Ben çok ağlıyor diye doktora götürdüm damakları şiş değil dedi 2 hafta sonra çıkardı
Deletedmom_112 Denizanasi92 yaaa kıyamam, 2 hafta da pek uzun sanki, bebeğim şimdiden bile çok zorlanmaya başladı.
Denizanasi92 Deletedmom_112 evet canım. Her bebek farklıdır tabi kimisinde hiç sorun olmuyor ama bizim hepsi çok zorladı. Şimdi 3.çıkıyor yine çok kötü
Deletedmom_112 Mediha123- Tubishko Melissamom Peki çıkması ortalama ne kadar sürer, yada sizin bebisler ne kadar sürede çıkardı?
Deletedmom_112 Melissamom ağzına dokunmamıza izin vermiyor dun karanfilli zeytinyağı yaptım ama sürmeme izin vermedi
Melissamom Deletedmom_112 benim bebegimin 3.ayindan beri cok salyalari akiyordu her seyi agzina goturuyordu. 3 ayliktan itibaren Ben ara Ara zeytinyaginin icine biraz karanfil Yagi damlatip damaklarina suruyordum. Boyle beyazladiktan kisa bir sure sonra (yine 1-2 haftayi bulmustur) 5.5 aylikken cikardi ilk disini. Ben hic anlamadim simdi 6 aylik ikinci disini cikardi hic belirti gostermeden. Zeytinyaginin faydasi oldugunu dusunuyorum hicbir sey yokken sabah tesadufen gordum dis patlamis. Ates agri ishal vs yasamadik cok sukur
Mmdr Deletedmom_112 her bebek farklıdır ya su gun cıkar diyemiyoruz maalesef ama benimkımde hala tık yok
Melissamom Deletedmom_112 dolaptan alip soguk soguk suruyorum parmagimla, disleri de kasindigi icin soguk rahatlatiyor parmagimi da dis kasiyici niyetine kullaniyor oyle surebiliyorum ben de:)