Zumrab Merhaba hanımlar altı aylık oğlum Götürdüğümde sadece 100 gr Aldığını söyledi 20 günde çok az diyor bir bebek için ayda 500 600 gr alması gerekiyor diyor mama Takviyesi yapalım dedi SMA ya da hipp combiotic devam sütü arasıSında kaldım Sizce hangisinden memnunsunuz hipp mi sma optipro mu almayız
Zumrab Zumrab Bugüne kadar sadece emzirdim sadece doğduğunda yarım Biberon kadar verdim Sütüm gelmemişti Çok şükür Rabbime hep Emzirdim ek Ek gıda konusunda da 3-4 güne bir Yoğurt veriyorum sık değil ama başka hiç bir şey vermedim
Linakaya Zumrab hipp daha iyi tabiki içerik olarak ama ben aptamil den çok memnunum aptamil deneyim bence
aselmommm Zumrab ilk önce aptamil kullandım çok gaz yaptı sonra hipp kullandım yarandı ve istemedi bebeğim aynı zamanda hep kustu uzun zamandır sma kullanıyorum çok memnunum gaz yok severek içiyor kg durumu da iyi maşallah tavsiye ederim 😇
DuyguSentrk Zumrab kesinlikle hipp bebeğim 2,5 aylık mama+meme şeklinde gidiyoruz ve hiç gaz kabızlık sorunu yaşamadık sadece sindirimi kolay bir mama oldugu için çabuk acıktırıyor onun dışında cok iyi bir mama👍🏻