Deniz3520 Gulcanege Enfeksiyon diye biliyorum ben kaka renkleri ve anlamları diye yazın Allah korusun belki birşey i yoktur bebişin de kontrol edin sürekli
Nazli33 Gulcanege Kötü bişiy deil die düşündüm bende ama eger hem yeşil hemde kakasında bebeyaz beyaz pütürler varsa sümük gibiyse süt alerjisi olabilir dikkat edin derim eger sade yeşilse üşütmüş oşabilir Sadece benim deneyimim bu yanlış anlamayın lütfen
_YanakReisinAnnesii Gulcanege sizin beslemenizden kaynaklı da olabilir o zaman , yeşil yapraklı sebzeler falan tüketiyorsanız ondan da olmuş olabilir , devam ederse çocuk doktoruna muayene ettirirsiniz içiniz rahatlar hem
VenusAA Bu dönemde yeşil kaka, normal kakanın bir versiyonu. Bazen ilac kullanildiginda olur. Bazen de sizin yediginiz yiyeceklerden. Kıvamı ve kokusu normalse cok telas yapmayin. Takip edin. Bir sonraki kakaya da bakin. Olmadi doktorunuza danisirsiniz.
Poyrazimmm Gulcanege d vitamini kullaniyosan ondan da oluyor her zmn hardal sarısı olmuyo bende yasadim yediklerimden de oluyor dedi bebegimin hemşiresi o yuzden koyu yesil ve hardal sarısı normal korkma
Burcekus Gulcanege ben doktoruma sormuştum ya yediklerinizden ya da çok şekerli gıda tüketirseniz olur demişti ben tahin helvası çok yiyordum o dönemde kesince düzeldi