2503 Herkesin çocuğunu Allah bağışlasın ama okudiklarima hayret ediyorum amacım tartışma değil ama 1 aylık 3 aylık bebeğine veren anneler var gerçekten üzüldüm. Hangi Dr öneriyor bilmek isterim
HamzasMomy 2503 bende anlamıyorum. Hele cici bebe falan.. Biz 5.5 aylığız doktorumuz pirinç Muhallebisi onerdi kiloyu az aldığımız için ben bile şaşırdım. Sonuçta pirinç pek sağlıklı degil
[silindi] Pirinç Sağlıksızdır diye bir şey yok pirinç doğru kullanımda sağlıklı bir üründür asla vermem demem ama küçücük bebeğe de vermeyi doğru bulmuyorum formül mamalar varken yoklukta kullanılan ürünleri savunmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum. Biri gece uyanıyor ondan vereyim demiş çok garip geldi sırf uyanıyor diye verilmez. Doktor tavsiyeleri arasında var benim doktorum da 3 aylıkken başla ara ara ver sütlü pirinçli tahıl bazlı mamalardan demişti ama doktoru değiştirdim başka bir doktor da ek gıdaya başla dedi 4 ay 20 günlük 20 gündür çok nadir bir çay kaşığı şeklinde yoğurt ve sebze meyve veriyorum. Sütlü pirinçli de verdim yine başka bir doktor tavsiyesiyle. Ama cicibebe asla verilmemeli diye de baştan söyledi. İşte buna kızıyorum çünkü o hepsinden daha sağlıksız