Mys30 merhaba kızlar bebeğim 5 ay 9 günlük bugün kucağımda koltukta oturuyorduk kanepenin ust tarafinda da laptop vardi bianda yana eğildi kafasini çarptı ağladı sakinlestirdim uykusu vardi zaten uykusu varken öpsek bile çok ağlar 1 saate yakin uyanık tuttum sonra dayanamadı uyudu 5 dk sonra korktum kaldirdim gayet normaldi hiç bi değişiklik yoktu ama yine de korkuyorum acaba bisey olmus mudur diye
_YanakReisinAnnesii Mys30 çarpma şiddeti önemli çok aşırı sert çarpmadıysa birşey olmaz sanırım , sen yine de 24 saat sürekli gözlemle değişik birşeyler sezersen direkt acile başvur 🙏
ruveydaensar Mys30 şişlik falan var mı, bulantı, kusma, gözde kayma, hareketlerde dengesizlik, nesneleri takip edememe gereğinden fazla uykuya meyil,nöbet tarzı bi sıkıntı…. Bunlardan biri bile varsa doktora götürün
Mys30 _YanakReisinAnnesii çok tesekkur ederim suan hatırlayamıyorum sert miydi değil miydi ama çok uzak değildi zaten yakındı mesafe kafam allak bullak oldu
Mys30 ruveydaensar şişlik yok fenerle baktım iyice acaba kızardı mi şişti mi diye kusma olmadi şimdiye kadar normalde kusan bir bebek ama henüz bi kusma olmadi düştüğünden beri gözde kayma olmadi çağırıyorum bakıyor filan iyi gibi şimdilik ama yine de baya tedirginim
ruveydaensar Mys30 merak etmeyin o zaman bi şey olmamıştır inşallah takip edin sürekli. 24 saat derler genelde ama 72 saat (3 gün) gözlem altına alırlar böyle durumlarda siz de öyle yapın. Çok geçmiş olsun bebişe de 💕