yeniannee1 Kızlar acil yardımm..bebekte alerji cıktı mama veremiyorum sütümde yetmiyor ne yapıcam 48 günlük bebeğim ne verebilirim? Pirinç ununu cok sıvı yapıp versem dokunur mu acaba
Elika00 yeniannee1 48 günlük bebeğin zaten bir çay bardağı süt anca içiyordur sütün yeter bol bol emzir ten teması yap bol su iç
yeniannee1 Gfs713 olur mu dedim acaba ne yapacagımı bilemiyorum o mamalar beslemiyor bebegı ve tadı cok kötü
pogacayanakk yeniannee1 pirinç ununun neresi sağlıklı acaba? Eğer pirinç ununun sağlıksız olduğunu bilmiyorsanız lütfen biraz daha dikkatli araştırma yapın
Gfs713 yeniannee1 hanımefendi pirinç unundan iyi besler merak etmeyin el kadar bebeğe pirinç unu mu verilir Allah aşkına hiç mi araştırmıyorsunuz ya sormak bile saçma
yeniannee1 pogacayanakk pirinç unu verdim demedim ne yapsam diye sordum 4 aylıkken verdikleri için aklıma o geldi
cftcdln yeniannee1 bir emzirme danışmanına başvurun. Mümkünse sağlık geçmişi olan güvenilir biri olsun. Buna durumunuz yoksa da alerjik mama için rapor yazar doktor. Çok geçmiş olsun 🌸