Kimeneayol Kızlar bebeğim 10 aylık. Artık banyoda kucağımda yıkıyorum ama zor oluyor sizler nasıl kolay yıkıyorsunuz? Basını yıkarken çırpınıyor falan korkmasın istiyorum.
_YanakReisinAnnesii Kimeneayol banyo oturağı 👌 yüzyılın icadı bence 😍 kafa yıkama olayını da önce arka tarafı yıkıyorum önlere de yavaş yavaş su döküyorum bu şekilde daha sakin kalıyor
Kimeneayol _YanakReisinAnnesii onlardan alacaktım ama bebek büyüdükçe sıkılır mı diye düşündüm sizinki kaç aylık
_YanakReisinAnnesii Kimeneayol 15 aylık canım, 8 aylıktan beri onun içinde yıkıyorum hâlâ da sığar baya daha yıkarım sanırım 😂 kız neden sıkılsın alt tarafı 10 dakika şip şak yıkanıyorlar saatlerce kalmıyorlar ya içinde 😂
_YanakReisinAnnesii Kimeneayol inan benimkinde de kaynıyor 😂😂 bazen huysuzlanıp durmak istemediği oluyor eline ilgilenebilecegi birşey veriyorum o arada duş aldırıp çıkarıyorum hemen olmadı böyle yaparsın sende ama kesinlikle al 😂 Banyo da ıslak ıslak koala gibi annelere yapışan bebelere son 😂😂😂
Dfne02 Kendi küvetinde yıkıyorum suyu da seviyor oyuncaklarını koyuyorum onlarla oynuyor o arada yıkıyorum bende ☺️
MinnakvLiva Kimeneayol ben oturaklı mama sandalyesi aldım kraft markası, 2 buçuk yaşında kızım hala kullanıyorum