Goktugmom_ Kızlar elimde birikmiş param var ama iPhone 11 yetiyor yani daha üstleri alamam ve üst modelleri çıktıgı için 11 almam saçma mı olur
Eslemsi_04 Goktugmom_ neye bütceniz yetiyosa onu alırsınız😄 yani bütcem yetse bile 14 e okadar para veremezdim 11 alırdım
leopar Goktugmom_ neye bütçe yeterse sonuçta iPhone alışan biri başka kullanamıyor ya :( benşm 11 çok memnunum valla 🙏🏻
Deletedmom_28 Goktugmom_ hiçte saçma olmaz her çıkan üst modeline para yetiştiremeyiz sonuçta 13e 14e o kadar para verilmez
sakinolgirll Goktugmom_ bence alın ama biraz daha arttırabilirseniz en düşük 12 alın çünkü 11 leri de üretimden kaldırdılar :)
dygusalmom97 Goktugmom_ hayır neden saçma olsun üstlerinin yaptığı herşeyi yapıyor tek tavsiyem hafızasını yüksek al .en az 128gb
Aselinannesi0655 Bende 11 alcam 7 yıldır ıphone kullanıyorum anca arıza verdi htta 2 yıl daha gider aslında ama güncellemeleri kapatacaklarmış ıcaga kadar almam gerek
strongwomen Goktugmom_ gösteriş için alıyorsan saçma olur, kaliteyi seviyorsan kendin için önem veriyorsan al kız ne alaka
Acu_ Goktugmom_ ben 13 kullanıyorum bundan önceki telefonumda 11di. Hiç bi farkı yok. Telefonların hepsi aynı bana göre. Sadece kasasını görüntü kalitesini iyileştiriyolar o kadar