YigtnAnnesi Kullanan varmı bebeginizde huzursuzluk YAPTI mi kakasinda değişiklik ve huzursuzluk artti bizde buna bagliyorum ben ama 9 aylik
ebz09 YigtnAnnesi ben doktora sordum yok yapmaz dedi yine bu damlayı verdi suan deniyorum oyle birsey gozlemlemedim Kac damla veriyorsunuz
bumbusannesi YigtnAnnesi canim bestiron damla icerigi temiz diste lekede yapmiyor kabizda tavsiye ederim
YigtnAnnesi ebz09 10 damla veriyorum sağlık ocağına sordum yeşil siyah oldu ya kakasi gece uyanmayan bebek saatte bir uyanir oldu
ebz09 YigtnAnnesi kilo başı 1 damla mi dediler size Ben 6 damla veriyorum kızım 10 kilo falan var heralde Daha fazla verince kızımda da oyle oluyordu
YigtnAnnesi ebz09 evet ya bende mi az versem yada degistirsemmi diye düşünüyorum daha yeni akliam geldi kakasini glrunce demekki kan ilacı böle yapiyor uyumuyor geceleri dedim iki uç gün vermeyim bakalim ne olacak
ebz09 YigtnAnnesi siz daha az verin bence deneyimledigim için söylüyorum çok verince huzursuzluk yapıyor
Denizanasi92 YigtnAnnesi bizim doktor kiloya göre demedi vegaferon 6-7 damlaydı mesela ama ferrum 8 kg bebeğim yine de 5 damla dedi
YigtnAnnesi bumbusannesi Evet burda baya okudum kuzum ondan alirim herhalde büyük ihtimal fiyati nedir huzursuzluk.oldu ya ağlamayan bebeğim ağlak oldu geceleri uyumaz oldu bide kakasi değişti yeşil siyah gibi bir renk oluştu
YigtnAnnesi Y-A-Annesi sağlık ocağındaki de dedi kilosuna gore kabızlık huzursuzluk gece kalkmalari çoğaldı dahada kullanmayacam