yalnizkalp Selam guzel anneler nasilsiniz bu gun nelere var menude ben Pirinc pilavi firinda sebzeli tavuk tel sehriye corbasi kasik salatasi ayran yapdim tatli yapamadim malesefff
Deletedmom_21 yalnizkalp orucum bugun esimde yok kendime hamburger söyleyecem birde browni yaptim cayla da onu yerim 😂
Balkizlarim yalnizkalp levrek kızartma , sebze çorbası , yeşillik turp havuç salatası , mor lahana , ve kabak tatlısı 🌻
Gamzosgamzos yalnizkalp bugün detaylı temizlik yaptım çok yorgunum yeşil mercimek çorbası koydum ateşte yaninada makarna yapacağım inşaAllah ☺️
berkinannesi_ yalnizkalp dünden erişte çorbam var yumurtalı Menemen turşu yeter hergün ne pişirim kaygısı🤦🏻♀️
Deletedmom_21 Gfs713 saol bebeğim hemen vereyim bende tiktokta gördüm müthiş oldu 150 gram tereyağı 200 gram şeker 3 yumurta 5 kare çikolata (3 bitter, 2 sütlü kullandım) 100 gram un 30 gram kakao Bir çimdik tuz https://vt.tiktok.com/ZSRcnQuoT/
Balkizinannesitugce Ellerim agrito yorgunluktan benim aksam hali koltuk sileceğim mutfak dolapları silinecek çocuk uyursa banyo wc lerce yıkanmak okadwr yorgunumkiii😭 tavuklu bezelye yemeği pilav yoğurt çorbası salata tursu yaptim
bikerem yalnizkalp besamal soslu makarnq,kasarli patlican,islak kek,tarhana corbasi yaptim,dunden nohut salatasi ve kofte var