ceylanguller arkadaşlar 1 ay 20 günlük bebegim ve 4 gündür kakasını hiç yapmadı meme mama olarak besleniyor ne önerirsiniz masaj yapıyorum mamasına zeytinyagı kattım fitil yaptım olmuyor ne yapmam lazım
Ahsenkus1 ceylanguller poposuna kulak çubuğula zeynyağ sürüyorum çok hafif içine sokuyorum ucunu sadece. Kesin çözüm anında yapıyor Ama yanlış bi uygulama olablir araştrp yapın isterseniz iki haftada bir kere yaptm en fazla. Fazlası zarardır. Birherde de şöyle okudum kulak cubugundan ziyade ince uçlu şırıngayla poposuna çok az zeytinyağ vermek.
Cemrebebek ceylanguller selam canım mama olarak ne kullanıyosun. Ben bütün mamaları denedim sonunda golden goat diye bi mama duydum hemen onu aldım gaz ve kaka sorunum ortadan kalktı resmen. İstersen o mamayı dene şiddetle tavsiye ediyorum ☺️
tTgbaa Ahsenkus1 doktorunuza danışın bence vardır başka bi yolu bu kadar küçükken kabızlık yaşamadık bilemiyorum oyüzden
Ahsenkus1 ceylanguller hemen yapıyor aslnda. Karnına da zeytinyağıyla masaj yapıyorum bağırsakları rahatlıyor diZlerini ileri geri bisiklet hareketi gibi yapıp karnına doğru bastırıyorm. Ama bunu tokken uygulamaym midesi baskılanp kusabiliyo. Youtubeda videolar var. Zeytnuağ işe yaramıyorsa bilemedim doktora sorsanz iyi olur biz bide nbl probiyotik vermişti sanki o da iyi geliyodu