Aslanbebek38 Kızlar aranızda atak haftası hesaplama varmı. Bebegim 23 Eylül doğgu. Tam 39+0 sürekli gece gündüz ağlıyor. Kucakta durmak istiyor. Oda ayakta olcaz. Atak haftasında mı acaba.
alev-Miray Aslanbebek38 evet canım ben hesaplıyorum benim kızım da şu anda aynı durumda 2 ay atağı geçiriyoruz 1 hafta sürüyormuş şu an 3. gündeyiz gündüz gece uyku yok
Selcanmuslu Aslanbebek38 benim oğlumda 23 eylülde doğdu 37+3 de bizimde ara ara gün içinde huysuzluğumuz oluyor ama 40 haftaya göre hesaplanıyor diye biliyorum atak haftası birde doktor muaynemizde atak haftası mı diye sorduğumda tıpta öyle bişey olmadığını söyleyerek güldü :)
incikusum Aslanbebek38 bizdede surekli bi aglama durumu olmustu 3. Aya gecince iki hafta kdr surdu aksamlari 8-11 arasi evde ailecek saklabanliklar yapiyoduk ama catlicakmis gibi ağlıyordu susmuyordu ayakta gezdiriyorduk sirayla allahtan cabuk gecti
Gamzedagyeli Aslanbebek38 canım aptamilin ilk adımlar diye bı programı var onu indir telefonuna. Hem güzel bilgilendirici yayınlar yapılıyor hemde atak haftalari SMS olarak mesaj geliyor link atıyorlar böyle olcak söyle olcak diye detaylı bilgi yazıyor ve maalesef ne yazıyorsa yaşıyorsun 😂😂
Aslanbebek38 alev-Miray allah razı olsun canm. Vala bittim bende bittim eşimde. Sürekli uyumuyor. Memeyle kavga ediyor. Sürekli aglıyır. Canımız cıktı. Seninkidemi aynı gün canım
Ceylan578 alev-Miray Rica etsem beniminide hesaplarmjsiniz acaba bu aralar olduğundan daha huysuz ve uykusuz atak haftasindamiyiz çözemiyorum 38+0 21 temmuzda doğdu şu an 3 ay 18 günlük 4 ay atağina girmiş olabilir miyiz 🥺
Aslanbebek38 Selcanmuslu kimi böyle atak dönemi gercekten oldugunu söylüyorda canım. Çünkü normal degil sürekli aglama halinde
Misssitare Selcanmuslu doktorlar sadece biyolojik kısmına bakıyor bence. Duygusal boyutuyla ilgilenen yok. Keşke bunlardan bahsetseler bize😶
alev-Miray Ceylan578 ! Evet canım atak dönemindesiniz ve hesaplamalara göre 35 gün sürecek. Şu anda bebeğin 8.gününde bitmesine 27 gün var
Ceylan578 alev-Miray Ayy gerçekten bir haftadır bu şekilde nasıl bildiniz çok şaşırdım ya bu nasıl hesaplanıyor acaba ilerki zamanlar için bana lazım olurda oy bide çok varmış bitmesine ya 35 gün nasıl geçecek 🥺
alev-Miray Ceylan578 canım internetten atak hesaplama yaz çıkıyor. Bebeğinin doğduğu günü yazınca ayrıntılı olarak kaç gün süreceğini kaçıncı günde olduğunu sana gösteriyor. Bene doğru çünkü benim kızım 3 gündür gece hiç uyumuyor inşallah kolay atlatırız 🙏😔