Mdks Kızlar Emine isminin önüne ne gelir hangi isimler güzel olur Emine ismi ikinci isim olucak ilk isim ne olabilir
hemsireemom Mdks Emine 35 Hüma Emine 17 Berra Emine 12 Ecrin Emine 10 Erva Emine 10 Nisa Emine 10 Nur Emine 8 Ada Emine 8 Su Emine 7 Azra Emine 7 İkra Emine 6 Duru Emine 6 Esra Emine 6 Gülşen Emine 6 Yaren Emine 5 Hifa Emine 5 Rana Emine 4 Asel Emine 4 Betül Emine 4 Mina Emine 3 Altın Emine 3 Asya Emine 3 Beren Google’dan baktım 😊umarım yarar işinize
orkideSeverim hemsireemom Berra Emine , Sare emine ,Hafsa Emine, Öykü Emine, Bade Emine, Serra Emine, Mila Emine, Defne Emine, Ahu Emine🌸
Maviii2 Minelimm21 maalesef öyle olmuyomuş bekarken nasıl olsa oğluma eşim olacak kişi babasının adını koymak ister diye kız ismi düşünürdüm buldum da ama ilk çocuğum kız olunca kayınvalide adı oldu 😅
Maviii2 Minelimm21 bence de ama saygıdan bişey diyemiyosun bide ben öyle sesi çıkan bir insan değilim fazla hayır diyemem mecbur kabul ettik
Annis-ogul Aslq bi kayinvalede kayinpeder ismi koymam ne saçmalık ya o zmn sende kendi ailenin isimlerini koy .Asla cocuguma bi akraba ismi koymam da kimseye de söz hakkı vermem