ArasinnAnnesi sedosunannesi yoo hiç te kötü değil aksine bence iyi yani kurtarıcı oluyor Seni emzik yerine koymuyor. Tek kötü yani benim oğlumda açlığını emzik yüzüne bilmedi açlığını onunla Giderdi sürekli meme reddi yaşadık
tutu11 sedosunannesi bence kotu degil. Mamayı hazirlayana kadar ağlamaktan çatliyordu. Artik öyle bi sorunum kalmadi. Veriyorum agzina mamasını yapip getiriyorum hemen 😊
Melikeyigitemre sedosunannesi bende uyuturken veriyorm cok iyi oluyor ayagimda saladıgım için yoksa uyumuyor .😊
Deleted0089 sedosunannesi doğduğu geceden başladım kullanmaya uykuya damlasına sakinlesmesine ve daha çok uyumasına yardımcı oldu 4 aylıkken kendi bıraktı ne kadar zorlasamda almadi
Busrasahin ArasinnAnnesi bir kotu tarafida bebegin burnu tikandiginda emzik emerek uyumak isterse bu sefer nefes alamiyor ve uyuyamiyor. Suan oglum grip oldugu icin bu sorunu yasiyoruz. Iki gecedir uyku uyuyamadik
ArasinnAnnesi Busrasahin aynen canım oda var. Ama zamanla büyüdükçe kendi uyurken emziğini çıkarıyor masallh benim oglum öyle 7 buçuk aylık öyle yapıyor çıkarıyor ben agladimi veriyorum tekrar çıkarıyor bi süre sonra
Busrasahin ArasinnAnnesi benim oglum iki yasinda ama emzik agzinda dusse arar bulur yataginda illa ki emzik agzinda uyur
sedosunannesi tutu11 benimkide mama hazırlıgına kadar cok ağlıyor daha 16 günlük bide küçüçük ama ses kocaman😂
Kbrbilgir [bilinmeyen] bizde bütün emzikleri denedik neredeyse en son Philips aventin ultra airini tuttu denemediyseniz eger ona birde bakın