cutiebun_ Benisahtesevme2 stor olur ama düz denk gider odayı boğmasın 😊 benim oğlumun odasının halısı desenli kocaman bir hayvan var düz beyaz stor kullanıyorum oda daha ferah duruyor hemde halıyı ön plana çıkarıyor. halı bu😊
cocomelon33 Benisahtesevme2 oğlumun halısı da bunun gibi düz beyaz zebra perde kullanıyoruz desenli ya da renkli bir şey güzel durmaz bence
kurabiyem28 Benisahtesevme2 daha dün sipariş verdim. trendyolda sim tasarım var. Orada dağlı stickerler var. Güzel olur halınıza uyar. Perde sade olmalı bence..
Benisahtesevme2 cutiebun_ ay çok şekermiş yaa bende ıyle düşünüyorum düz pekı stıcker puantıye nasıl olur
Deletedmom_35 Benisahtesevme2 halı biraz karışık gibi canım yani desen olur stıcker daha sade bişey olmalı veya halı sade olmalı çok karışmasın oda büyük bir oda mı peki ?
cocomelon33 Benisahtesevme2 halı çok hareketli olduğu için stickerı da soft tonlarında sade bir şey seçebilirsiniz kahve ya da gri tonları
Benisahtesevme2 Deletedmom_35 yok canım büyük degıl oğlum araba surmeyı çok sevıyor yerde bu halı tam ona göre sevecegıbı düşünüyorum onun ıcın gerı kalan detayları sade tutmayı düşünüyorum Yatağı montessorı Oyuncak dolabı ve kıtaplık var odamızda sade yanı