MuhammedAmine Yesilanne97 ben devam ettim etmekte zorundayım doktorumun söylediğinde buydu guatr hastasıyım euthyrox 125 mcg kullanıyorum
Kuzumveben Yesilanne97 test yaptirmadiniz mi triodlere tekrar baktirin bende hamilelikte kullaniyordum dogum sonrasi bakildi degere kullanmiyorum benim ki hamilelikten kaynaklaniyordu yani
Dilek23 Yesilanne97 bende dogumdan sonra sadece kan hapima devam ettirdi doktor guatiri biraktirdi canim hamileliktendi benimde
Aayyssnnrr Yesilanne97 bende onu kullanıyodum doğumdan sonra levitron a çevirdi artık onu kullanıyorum 75 lik
YavruKartal Yesilanne97 Eğer sırf hamilelikte çıktı ise kontrol ettirmeniz gerekir. Ama normalde de tiroid hastası iseniz içmeye devam etmelisiniz. Ama doz ayarı için mutlaka kan tahlilinizi yaptırın.
gozdearas Yesilanne97 hamilelikte bende de çıkmıştı, ilacı kullanmaya doğumdan sonra 3 ay daha devam et sonra 10 gün bırak kontrole gel demişti endokrinoloji doktorum. Değerlere göre ya devam edecektim ya bırakacaktım. Siz de değerlerinize baktırın
Zhnce Yesilanne97 ben kullanıyorum mecburen çünkü oğlumda da cıktı TSH 10du 1 yasında şimdi ve hala devam ediyorum Emdiği için de hem onun hem kendimin kan sonuçlarını düzenli takip ettiriyorum