Ysgl26 Bebeğim 6 gündür kaka yapmıyor. Demir ilacından olduğunu düşünüp ilacı kestim 3 gündür ama hala yapmadı. 10 güne kadar normalmiş. Ama 10 gün sonra yine yapmazsa doktora mı gidicez? Ne yapıyorlar zaman ? İlaç mı veriyolar?
fbetul4270 Ysgl26 benim bebeğim 1, 5 aylık 3 4 günde bir yapıyordu. Doktora söyledim sabah aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi. Gerçektende faydası oldu.😊
fbetul4270 Ysgl26 birde bebeğiniz 3 4 aylık varsa şırınga ile pekmezli su salın altından oda çok fayda ediyor. Ablam iki bebeğinede ondan yaptı. Hatta bir defasında öyle bir yaptı ki çişini ishal gibi babamın üzerine falan geçmişti. Ama çok sık uygulamayın. Bağırsak tembelliği olur.
fbetul4270 Ysgl26 ne zaman içiriyorsunuz acaba. Sabah mı akşam mı yada aç karnına mi tok karnına mi içiriyorsunuz
fbetul4270 Ysgl26 sabah yine içirin ondan sonra Youtubeda Prema Sundari gaz yazın onun tarif ettiği masajı uygulayın. Ben onu yaptım masaja başladıktan 5 10 dakika sonra hemen yaptı çişini. Birde karnını hep sarın yumuşak dursun. Birde annedeki kabızlıkta bebeğe geçiyormuş.