melekbuse22 Kızlar bebeğim hem mama hem meme besleniyor kakasını 5 gündür yapmadı gaz çıkardığında çok fena kokuyor kaka yaptı sanıyorum bakıyorum yok normal mi?
Nazlican melekbuse22 Ay ilerledikçe bu koku cok normal, çünkü bagırsakları daha calısır hale geliyor, ek gıdaya hazırlanıyor. Siz bir de ek gıda sonrasını görün koku ve 💩 da🙄
Maviii2 Benim kızımda da aynı sorun vardı bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum bir de zeytinyağı ile poposuna karnına ve sırtına masaj yapıyorum işe yarıyor melekbuse22
nbakduman 3,5 aylık bebeğimde de aynı sorun var. Zeytinyağı yutturuyorum kakasını yapıyor sonrasında koku gidiyor ama 3. günde yapmamış olursa yeniden koku başlıyor.
Maviii2 melekbuse22 bizde herhangi bir zararı olmadı ama bebekten bebeğe değişir mi bilemem bazen manasına koyuyorum bir çay kaşığı bazen de direkt veriyorum duruma göre değişiyor ama en etkilisi popo deliğine yapılan masaj oldu bizde şuan 2.5 aylık hem mama hem meme veriyordum artık emmiyor.ama.beni
nbakduman melekbuse22 Bir çay kaşığına koyup yutturuyorum. Takibini yapan doktorumuz söylemişti zeytinyağını