yagmurtpl ma9419 biogaia, zinco ve gaz masajı, ağlama krizlerinde buzuki orhan dinletiyorum, ve en önemlisi sabır, kızıp bağırma sakın, olabildiğince sarıl öp, gececek bunlar de bebeğine, geciyor, azalıyor inan
yagmurtpl ma9419 biogaia, zinco ve gaz masajı, ağlama krizlerinde buzuki orhan dinletiyorum, ve en önemlisi sabır, kızıp bağırma sakın, olabildiğince sarıl öp, gececek bunlar de bebeğine, geciyor, azalıyor inan
Ebruko Instagram'da hekimanne'nin gaz masajindan yapıyorum. Ayağının altına kiraz çekirdeği kesesi koyuyorum ve biogaia damla.
ma9419 yagmurtpl ona hiç kızıp bağırıl mı bağrıma basıyorum masaj yapıyorum babası ayrı ben ayrı. Çok teşekkürler
yagmurtpl ma9419 gaz sancısı arttıkça süresi uzadıkca insanın sabrı kalmayabiliyor diye her ihtimale karşı dedim, yoksa nasıl kıyılır, meleklerimiz onlar bizim❤️🙏
Bernaaazynp Çok zor kıyamıyor insan içi parçalanıyor. Ama ne yaparsam o sancıyı çekiyor yavrum. Sen dedikleri gibi masaj zinko dene hepsini sıcak havlu ayakları ve karnına o da iyi geliyor zeytinyağı ile karnına masaj . Poppsuna da sür .
Symnlrg Ebeayşenin bir tutuş şekli var onu yapmaya çalışıyorum. Sab sımplexe başladık bir nebze iyi geldi. zeytinyağıyla karnını ovalıyorum sonra bacaklarını ve ayağının altını. Ama çareyi tam olarak bulamadık. İnşallah en kısa zamanda geçer rabbim kimseye yaşatmasın o çaresizlik çok kötü elinden bir şey gelmiyor