aleynaD01 Oğlum 4 aylık dişleri başladı çok duydum kehribar kolyesini kullanıp memnun kalan var mı ve internetten alanlar link atabilir mi orijinalliğinden emin olamadım
Kubrasolmmaz aleynaD01 ben 3 aylıkken kullanmaya başladım o kadar memnun kaldım ki vücüduna ağrı kesici salgılama özelliği var dişlerinin döneminde peşpeşe çıkarmasına rağmen o kadar kötü zorlanmadım orjinal olduğundan emin olun
BuzluKahve aleynaD01 gerçekten etkisi var mı bilmiyorum ama ben tipini seviyorum😁 Oğlumun hiç salyası olmadı. Gerçi kızıma takmamıştım, onun da olmamıştı. Verazeyn en güveniliri
Gnydn61 aleynaD01 trendyoldan aldım alpi taş satıcısından aldım geldıgınde tuzlu suya koydum yüzeyinde kaldı dibe çökerse gercek degıl öyle anlayabılırsın ben 4.aydan beri takıyorum suan 9 bucuk aylık 8 tane dişi var :)
Menis123 Kubrasolmmaz merhaba bende kullanmak istiyorum 5. Ayına girdi oğlum ama tedirginim koparırsa boynundan falan diye siz nerde kullanıyorsunuz bi de aldığınız kolyenin linki varsa atabilir misiniz?
Elifffffffffffff Bende almıştım 5 aylıktan itibaren kullanıyoruz sün fark etttim dişi çıkmış kızımın hiç acı ağrı yoktu kaşınıyordu ama çıkacağını hiç tahmin etmemiştim kızım 7 ay 10 günlük
Kubrasolmmaz Menis123 link paylaşımı yasak maalesef ben kolye olarak kullanıyorum kendinş bildiğinden beri boynunda olduğu için dokunmuyor çekmiyor
Kubrasolmmaz aleynaD01 çiçek sepetinden almıştım ben seltifikalıydı hatta tuzlu su ile orijinalliğini kontrol etmiştim