Aybars-mom160821 hazır yoğurt yediriyor musunuz ben 15aylik hep hazır verdim ev yoğurdu pek sevmiyor hep yaptığımda ekşi oldu oda yemedi bende uğraşmadım kafama takıyorum ama hazırı çok seviyor
Elika00 Aybars-mom160821 ben yoğurt makinesi ile mayalıyorum hazır yoğurt gibi oluyo hiç hazır yoğurt vermedim
yareninannesiiii Aybars-mom160821 ev yoğurdu yaptım hep ama bitti ve ucunu kaçırdım yoğurt bulamadım maylayacak bu ay 2 kere verdim hazır
Noname21 Aybars-mom160821 yani ev yapımı yogurt saglikli sonuçta. Eksi oluyor ise ya mayayi çok katiyorsunuz yada mayalanmasi için çok bekliyor disardq.
Deletedmom_33 Aybars-mom160821 veriyorum arada. 9 aylık hatta bisküvi,cips vs de yiyor nadiren de olsa çok takmıyorum hazır veya paketli gıda olayını
Aysubtin01 Aybars-mom160821 ben kızım sayesinde yoğurt mayalamayi ogrendim kendi yaptigimi yediriyorum kızım 4 yasin girecek
okuyor Aybars-mom160821 hayır. Dost Altin süt ile mayaliyorum. Çok kısa sürüyor zaten yapmak. Hiç ekşi olmadi. Eski maya kullanmayın. Bir de mayayı 4-5 yoğurtta bir değiştirin. Ekşimez o zaman. Probiyotik maya ile mayaladim ben.
Irmakmelegim Aybars-mom160821 hiç vermedim eksi geldiğinde mayayi değiştirdim genlde hep te yedi 15 aylık daha hazır yogurt hiç yemedi kziim
Arse1989 Aybars-mom160821 ev yoğurdu veriyorum doğduğundan itibaren mecbur kalmadıkça hazır yoğurt vermiyorum