eymeninannesi11_ zynpsk şuan e devlet e girebildinizmi ptt kurum odemelerine hata veriyor hep yoğunluktan
zynpsk eymeninannesi11_ ben daha başvuru yapmadım yapmak istiyorum ama ıban deniliyor benim de yok ıban bilemedim kimse de bilmiyor sanırım
Denizinannesi52 tatlisert evi olana çıkıyormuş ama arabası olna çıkmıyormuş araba lükse kaçıyormuş ev ihtiyaç olduğu içinmiş
Aynuraa zynpsk iban istenince yatmış mı oluyor ve ibani vermeden pttden alabiliyor muyuz benim de iban istendi çünkü
Emnemirr swdysnakbrk reddedildi yazısı önceden başvurup kabul edilmesiyse odur yatmaya başladıysa devam eder 1 sene
RavzosunAnnesi swdysnakbrk merhaba bana da Kasım başında yattı elektrik desteği ile ama şu an ikisinde de feshedildi muhtaç olmama nedeli ile diyor.sadece ben başvurdum aceba neden böyle yazıyor şimdi anlamadım alamiycaz mi bir daha ogrenebildin mi aceba
swdysnakbrk Emnemirr evet devam ediyor yazıyordu dalar şu an reddedildi feshedildi mükerrer yardım nedeni ile diyo 😳😞
eymeninannesi11_ Tosbikkkk şartlar tam bilmiyorum kamuda çalışanlara verilmiyor ama ben şans a başvurdum umudum yoktu mesela yattı şansınızı deneyin
eymeninannesi11_ zynpsk ptt kartı veriliyor İvan şart degil ptt kartı verecekler yatınca ondan çekebilirsiniz