Gizemm_1 Merhaba anneler bebeğim 4 günlük ve bugün sarılık değeri 10.8 çıktı ne yapmalıyım , ve sonuç tehlikeli mi?
yumurtam Gizemm_1 sağlıkla büyüsün bebeğiniz, telaş yapmayın annesi.Anne sütü alıyorsa sık sık emzirin, mama alıyorsa doktorunuzun önerdiği dozda verin. Takiplerinizi aksatmayın, bu da geçecek 🌺
trakyalikizce Gizemm_1 bebeğim bir günlükken sarılık değeri 20.7 çıktı hâlâ hastaneden taburcu olamadık tedavi görüyoruz😔 geçecektir elbet merak etmeyin bol bol emzirin 🙏🏻
Zumrutgunes Kızım 10 günlükken sarılık değeri 16 ya kadar çıkmıştı. Bol bol emzirdim, mama takviyesi yaptım, doktorlar önermiyor ama günde 2 çay kaşığı şekerli su verdim bazen 1 çay kaşığı verdim şuan kızım 25 günlük ve sarılığı geçti
Gizemm_1 Nmt94 bizim de 10.8 çıktı canım o zaman bende tedirgin olmuyayım , geceeleri 2 saate bir uyandırıyorum mama ya da meme veriyorum , gündüzleri de 1 saat arayla yapıyorum
trakyalikizce Gizemm_1 çok yaygınmış aslında yani riskli bir durum değil birkaç gün uğraştırıyor ama düşüyor illa ki düşecek yani🤷🏼♀️