Hilaydakurt Kızlar bebeğim 3 ay 25 günlük ve uykuya dalarken kulaklarını kaşıyor sürekli. Kulağının arkasında derisi kavlamış acaba o mu acıyor diyorum ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum bi yandan acısa uyanıkken de tutardı. Sebebini bilen varmı?
-EFLATUN- Hilaydakurt saçları falan varsa kaşındırıyor olabilir belki benim bebegim öyleydi kulaklarınin arkası falan hep saçları uzundu terliyordu bu yüzden kasıyordu sürkeli kestik kaşımayı bırakmıştı şimdi yine uzadı yine kaşıyor
DeryaEFE11 Hilaydakurt diş etlerini kontrol ettin mi hiç dişleri şişmiş olabilir erken diş çıkarma dönemine girmiş olabilir benim oğlum da çok yapıyordu 5 diş birden aynı ay içinde çıkarttı doktor da söylemişti kulaklarını başını kaşır diye
Gmznr2909 Hilaydakurt küvetli muhtemel orta kulak iltihabı benim oğlum 3 kere orta kulak iltihabı geçirdi ilk belirtisi kulak tutma sonra ateş ates takibi yap eğer ateş yoksa basit bir şeydir ya da kulağını keşfediyor
Gmznr2909 DeryaEFE11 ooff 5 diş 1 ayda kıyamam neler cekti acaba ay sana da zor olmuştur geçmiş olsun
DeryaEFE11 Gmznr2909 çok teşekkür ederim neler çektiğimizi bir Allah bilir çok şükür ateş olmadı geceleri uyumadık gündüzleri hep mızırdadık atlattık bakalım diğerlerinde nasıl olacak 😊 size de geçmiş olsun inşallah diştir diğer yorumlar gibi bir şey değildir Allah korusun 🫶🏻
Kubra5353 Hilaydakurt merhaba şimdi nasıl bebeğiniz düzeldi mi? Biz de 5 aylığız sürekli kulaklarını kaşıyor ve gece uyumuyor.